×
Συχνές Ερωτήσεις

Το «ΣΤΑΜΟΥ Κερδίζω» είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης της ΣΤΑΜΟΥ. Είναι μία δωρεάν παροχή της εταιρείας, με στόχο την επιβράβευση των μελών του προγράμματος με ειδικά προνόμια.

Υπάρχουν δύο απλοί τρόποι για να γίνεις μέλος στο «ΣΤΑΜΟΥ Κερδίζω»: 1. Στα Γαλακτοπωλεία ΣΤΑΜΟΥ, όπου συμπληρώνεις την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής που θα βρεις στο tablet κοντά στα ταμεία 2. Μέσα από το www.stamou.gr, επιλέγοντας την ενότητα «ΣΤΑΜΟΥ ΚΕΡΔΙΖΩ» και στη συνέχεια την επιλογή ΈΓΓΡΑΦΗ’.

Με το πρόγραμμα «ΣΤΑΜΟΥ Κερδίζω» κάθε σας αγορά ανταμείβεται! Τα μέλη του προγράμματος, αγοράζοντας τα αγαπημένα τους προϊόντα στα Γαλακτοπωλεία ΣΤΑΜΟΥ, μαζεύουν πόντους για να εξαργυρώνουν δωροεπιταγές και να απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια.

Ως μέλος του προγράμματος μαζεύεις πόντους με κάθε αγορά στα Γαλακτοπωλεία ΣΤΑΜΟΥ. Πιο αναλυτικά, συγκεντρώνεις 1 πόντο για κάθε 1€ αγορών στην κατηγορία γάλα, 2 πόντους για κάθε 1€ αγορών στις κατηγορίες γιαούρτι, επιδόρπιο, τυρί, και 3 πόντους για κάθε 1€ αγορών στις κατηγορίες παγωτά, γλυκά και βούτυρο.

Μόλις φτάσετε στους 120 πόντους ή στους 200 πόντους, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σε δωροεπιταγές: 120 πόντους για δωροεπιταγή 3€ ή 200 πόντους για δωροεπιταγή 5€.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους πόντους σας με τους παρακάτω τρόπους: - Στα ταμεία των Γαλακτοπωλείων ΣΤΑΜΟΥ.
- Στον προσωπικό σας λογαριασμό στο «ΣΤΑΜΟΥ ΚΕΡΔΙΖΩ» στην ιστοσελίδα της εταιρίας ΣΤΑΜΟΥ www.stamou.gr/stamoukerdizo

Οι πόντοι που αποκτάτε έχουν ισχύ 12 μήνες από την ημερομηνία που αποκτήθηκαν. Π.χ. αν έχετε συγκεντρώσει 18 πόντους με τις αγορές σας στις 15/7 ενός έτους, αυτοί θα λήξουν στις 15/7 του επόμενου έτους.

Δεν υπάρχει κανένα κόστος για να είναι κάποιος μέλος στο πρόγραμμα. Αυτό παρέχεται από τη ΣΤΑΜΟΥ δωρεάν προς όλα τα μέλη του.

Όλες οι δωροεπιταγές του «ΣΤΑΜΟΥ Κερδίζω» είναι ηλεκτρονικές και γίνεται χρήση τους στην συναλλαγή αυτόματα στο ταμείο.

Δεν υπάρχουν όρια στις αγορές που μπορεί να κάνει το μέλος και κατά συνέπεια στους αντίστοιχους πόντους που θα κερδίσει μέσω αυτών.

Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα "Στάμου Κερδίζω" κάνοντας ΣΥΝΔΕΣΗ στο προφίλ σας.

Δες εδώ τους Όρους του προγράμματος ΣΤΑΜΟΥ Κερδίζω.

Λεωφόρος Καραμανλή 206,
Αχαρνές, 13678,
Αττική

+30 2102469346
+30 2102464469

Ακολουθήστε μας:

Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb @stamoudairy
instagram @stamou_dairy_products
youtube @Youtube