×

Γνωρίστε μας

Ίσως δεν είμαστε τόσο μεγάλοι για να γνωρίζουν όλοι την ιστορία μας από το 1964 έως και σήμερα. Όσοι όμως μας γνωρίζουν καλά, ξέρουν πόσο μεγάλη είναι ... η αγάπη μας για το γάλα!

Και επίσης ξέρουν ότι κάθε ένα παραδοσιακό προϊόν Στάμου κουβαλάει μαζί τη φιλοσοφία και τις αξίες μας. Αξίες που βασίζονται σε συνταγές ελληνικές όπως παλιά, πάντα με φρέσκο ελληνικό γάλα ημέρας που δεν ξεπερνά τις 24 ώρες από τη στιγμή του αρμέγματος. Αγνές πρώτες ύλες, ποιότητα και φυσικά το μεράκι, την τέχνη, την υπομονή και την επιμονή του μικρού παραγωγού. Που με εμπειρία και μαστοριά, κάθε μέρα δημιουργεί παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα. Αξίες που γεύεστε στην πρώτη κουταλιά από το παραδοσιακό μας γιαούρτι, στη μυρωδιά του αχνιστού μας γαλακτομπούρεκου και στα μάτια του παιδιού σας όταν γευτεί το παραδοσιακό μαστιχωτό παγωτό μας.

Με αυτές τις αξίες και αυτήν την όρεξη για γάλα ξυπνάμε κάθε πρωί, για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για σας!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι, έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2018 και έχουμε πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης (SIS Certifications). Υπερκαλύπτουμε, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, διατηρώντας τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας με αγνές πρώτες ύλες, όπως τότε.Λεωφόρος Καραμανλή 206,
Αχαρνές, 13678,
Αττική

+30 2102469346
+30 2102464469

Ακολουθήστε μας:

Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb @stamoudairy
instagram @stamou_dairy_products
youtube @Youtube