ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ
Τυρομπαλάκια με ξηρούς καρπούς και ρόδι

Υλικά (για 15 – 16 τυρομπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού)
400 γρ. το αλοιφωτό μας ΣΤΑΜΟΥ
300 γρ. τυρί τρίμμα ΣΤΑΜΟΥ
1 κ. σούπας βούτυρο λιωμένο ΣΤΑΜΟΥ
100 γρ. καρύδια
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
50 γρ. φουντούκια
σπόρους ροδιού από 1 ρόδι
κράκερς διάφορα για σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύετε πολύ καλά το τυρί τρίμμα και το αλοιφωτό και ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο.
- Πλάθετε το μίγμα σε μπαλάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 – 3 ώρες. Σπάτε τους ξηρούς καρπούς και τους απλώνετε σε δίσκο μαζί με τους σπόρους ροδιού.
- Κυλάτε τα μπαλάκια στο δίσκο μέχρι να καλυφτούν γύρω – γύρω.
- Σερβίρετε τα τυρομπαλάκια με διάφορα κράκερς.