ΑΡΧΙΚΗ
>
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ > ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ > Παγωμένες μπάρες κεφίρ με γκρανόλα και φρούτα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Παγωμένες μπάρες κεφίρ με γκρανόλα και φρούτα
Υλικά (για 9 μπάρες)
300 ml. κεφίρ ΣΤΑΜΟΥ φυσική γεύση
400 γρ. γιαούρτι Πλούσιο ΣΤΑΜΟΥ με 5% λιπαρά
1 φλ. φράουλες ψιλοκομμένες
2 – 3 κ. σούπας μύρτιλα
½ φλ. γκρανόλα
2 κ. σούπας μέλι ή σιρόπι σφένδαμου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύετε το μέλι με το κεφίρ και το γιαούρτι.
- Ρίχνετε τα μισά φρούτα και τη γκρανόλα και ανακατεύετε προσεκτικά.
- Απλώνετε το μίγμα σε ταψί 20×20 εκ. που έχετε καλύψει με χαρτί φούρνου.
- Πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα φρούτα.
- Το βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει εντελώς (4 ώρες περίπου).
- Όταν το βγάλετε από την κατάψυξη, το κόβετε σε μπάρες με ένα μαχαίρι ή σε κομμάτια με το χέρι.
Δείτε το video της συνταγής εδώ