ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ
Νησιώτικη στραπατσάδα με κατσικίσιο τυρί

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
20γρ. κατσικίσιο τυρί «το κατσικάκι μας» ΣΤΑΜΟΥ
8 αβγά
700 γρ. ώριμες ντομάτες (ή 400 γρ. ντομάτα στον τρίφτη)
1 κουτ. γλυκού πελτές ντομάτας
2 – 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγη φρέσκια ρίγανη (ή ξερή)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβετε τις ντομάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη, τις αλατοπιπερώνετε και τις βάζετε σε βαθύ τηγάνι.
- Ρίχνετε τον πελτέ, αραιωμένο σε 2 κουτ. σούπας ζεστό νερό και το ελαιόλαδο και σιγοβράζετε για 10 – 15 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε τα αβγά αφού τα χτυπήσετε λίγο.
- Μαγειρεύετε για 10 λεπτά περίπου και ρίχνετε το κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγη ρίγανη.