Αρωματικό Βούτυρο

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος ψύξης: 1-2 ώρες
Βούτυρο με καπνιστή πάπρικα
ΥΛΙΚΑ (για 1 μπαστουνάκι)
1/3 βούτυρο τύπου Κερκύρας ΣΤΑΜΟΥ
1 κουτ. σούπας πάπρικα
1 κουτ. σούπας μπούκοβο
Ξύσμα από 1 λάιμ
Βούτυρο με σκόρδο και μυρωδικά
ΥΛΙΚΑ (για 1 μπαστουνάκι)
1/3 βούτυρο τύπου Κερκύρας ΣΤΑΜΟΥ
1 κουτ. σούπας σκόρδο, σε σκόνη
1 κλωναράκι δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κλωναράκι ρίγανη, ψιλοκομμένη
1 ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι
Βούτυρο με μουστάρδα και μέλι
ΥΛΙΚΑ (για 1 μπαστουνάκι)
1/3 βούτυρο τύπου Κερκύρας ΣΤΑΜΟΥ
1 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
1 κουτ. σούπας μουστάρδα κλασσική
Αλάτι και πιπέρι
Προζυμένιο ψωμί για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαλακώνετε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωμάτιου και το αφρατεύετε σε ένα μπολ με μια ξύλινη κουτάλα.
- Προσθέτετε τα υλικά στο κάθε βούτυρο και ανακατεύετε.
- Τοποθετείτε σε λαδόκολλα και ρολάρετε σε σχήμα καραμελίτσας.
- Τυλίγετε τις δυο άκρες προς αντίθετες κατευθύνσεις.
- Τοποθετείτε τα μπαστουνάκια στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξουν.
- Σερβίρετε με φρέσκο προζυμένιο ψωμί.
Tip: Μπορείτε να κρατήσετε τυλιγμένα τα μπαστουνάκια στο ψυγείο για 1 μήνα.