Η εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων από το 1964. Από το 2000 η παραγωγή γίνεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο (Λεωφόρος Καραμανλή 206- Αχαρναί).

Με μεράκι εμπειρία και γνώση . Συνδυάζοντας την παράδοση με τις πιο σύγχρονες μεθόδους , επιδιώκουμε συνεχώς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φέρνουμε σε σας τα πιο φρέσκα και αγνά προϊόντα γάλακτος. 

 

Παράγουμε παραδοσιακά προϊόντα γάλακτος

Τα παραγόμενα προϊόντα είναι: 

Κατηγορία 1

Φρέσκο Παστεριωμένο Γάλα Πλήρες , Ελαφρύ 1.5% Λιπ. Και Κατσικίσιο. Γιαούρτι Πρόβειο Πλήρες Και Ελαφρύ (2%) , Γιαούρτι Αγελαδινό Πλήρες Και Ελαφρύ(2%) , Γιαούρτι Στραγγιστό Πλήρες Και Με Λιγότερα Λιπαρά, Επιδόρπια Γάλακτος (Ρυζόγαλα, Κρέμα Κλπ) Και Επιδόρπια Χωρίς Γάλα ( Μουσταλευριά ,Ζελέδες ), βούτυρο λιωμένο, βούτυρο (τύπου Κερκύρας ) Αριανι .

Σημεία Διανομής

Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται σε μίνι μάρκετ, αρτοποιεία κλπ και στις κάτωθι αλυσίδες super market (αλφαβητική σειρά) : 

ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

BAZAAR

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

DAILY ORANGE

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

MARKET IN

MY MARKET

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

 

Κατηγορία 2: Παγωτά, γλυκά & τυριά 

Παγωτά, Τούρτες Παγωτού, Παγωτίνια, Γαλακτομπούρεκο, Εκμέκ Κρέμα, Κρεμά Γάλακτος. Φέτα, Κατσικίσιο Τυρί Σε Ταπερ, Γραβιέρα.

Τα προϊόντα αυτά διατίθενται στα ιδιόκτητα γαλακτοπωλεία μας  των οποίων οι διευθύνσεις είναι οι εξής :

1. Λ. Καραμανλή 206   Αχαρναί(210.2469346)

2. Κωνσταντινουπόλεως 307  Αχαρναί(210.2467080)

3. Λ. Θρακομακεδόνων  154  Θρακ/νες  (210.2435490)

4. Λ. Μαραθώνος 86 Άνοιξη (210.6218830)

5. Θηβών 240Περιστέρι(210.5712698)

6. Λ. Πεντέλης  139 ΑΧαλάνδρι(210.6859499)

 

Βασικές μας αρχές

Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός όλης της διαδικασίας παραγωγής ώστε να πληρούνται ο υψηλές απαιτήσεις μας σε ποιότητα και ασφάλεια των παραγόμενων προιόντων σε απόλυτη αρμονία με τη διατήρηση του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής.

Έτσι είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε τους πελάτες μας ότι η μεθοδολογία παραγωγής των προϊόντων μας παραμένει ίδια από το ξεκίνημά μας και διαφέρει από μια σπιτική παραγωγή μόνο στην κλίμακα μεγέθους.

 

Από πού παίρνουμε το γάλα;

Το γάλα που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά φρέσκο και ελληνικό και παραλαμβάνεται με τα δικά μας βυτία περισυλλογής από τις συγκεκριμένες δικές μας κτηνοτροφικές μονάδες οι οποιες παράγουν το γάλα αποκλειστικά για λογαριασμά μας και ειναι αδειούχες και ελεγχόμενες από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Οι μονάδες από τις οποίες παραλαμβάνουμε το γάλα βρίσκονται στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας καθώς και στις παρυφές του νομού Αττικής.

Οι παραλαβές γάλακτος είναι καθημερινές. Ως εκ τούτου  όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με γάλα το οποίο έχει αρμεχθεί το πολύ 24 ώρες πριν δηλαδή  με γάλα ημέρας

 

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 και έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης (EQA HELLAS Α.Ε.)